renders low cost

imatges virtuals d´alta qualitat i realisme

Disseny, modelatge, texturització i rendering

Renders a baix cost.

Et realitzem, mitjançant un procés integral de Rendering, visualitzacions de projectes arquitectònics, interiors i exteriors, plànols comercials i prototips a un preu increïble (consulta els nostres preus).

A més, si et realitzem l´obra executiva, et regalem el projecte de Disseny abonant-te el 100% del cost de l´edició virtual.

El nostre estudi està especialitzat en la confecció de presentacions arquitectòniques d´alta qualitat gràfica i realista que et permetrà veure el teu projecte, o el del teu client, com si es tractés d´una fotografia real de l´estat final d´obra.

Oferim un servei molt ampli a nivell de profesionals o particulars. Renders amb grafisme de concurs per presentacions de despatxos d´arquitectura, renders fotorrealistes amb imatges reals solapades, renders per empreses constructores per adjuntar als seus pressupostos i, aconseguir així, facilitar les coses i aclarir, amb aquestes imatges, qualsevol dubte que pugui tenir el seu client. Renderitzem fins els detalls més petits, amb il.luminació interior i exterior, imatges diurnes i nocturnes.

 

Amb el sistema de Rendering que oferim et podem valorar totes les partides d´obra necesàries , acotant el preu de les partides d´execució al detall, amb la garantia de poder executar-te un projecte que ja hauràs vist abans de començar.

 

Si ja disposes d´una empresa executora d´obra, llavors, t´entreguem el projecte de Disseny i Rendering totalment acotat, conjunt de plànols d´execució i memòria de treballs.

 

També dispossem del servei de Direcció d´obra per controlar que tot el procés de rehabilitació, executat per una empresa aliena a LOCALIUM, es realitzi seguint les premises necesàries per un resultat òptim.

 

localium

jacint verdaguer, 109

08750 - molins de rei

bcn

 

tel. 930 076 640

      696 489 930

 

info@localium.cat

facebook.com/localium.3d

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© LOCALIUM. Marca registrada. Tots el drets reservats.