naming i retolació

Marca Comercial Registrada: "Be Astute" Creació: Localium / Activitat: Boutique

Encara no hem activat el negoci i ja tenim el nom pensat. És gairebé per instint, però la majoria de persones ho fem així. La il.lusió de començar una aventura empresarial va lligada al desitg de nomenar-la des del primer instant, de posar-li aquell nom que t´agradaria que tingués perque tú l´has triat i perque significa allò tant important, o perque estàs convençut que defineix el teu producte o l´activitat del teu negoci.

No només s´ha de crear un nom, s´han d´investigar coincidències amb altres marques, s´ha de tenir en compte  la seva ressonància, la seva acceptació social, el seu significat real o, fins i tot, imaginari. El nom del teu negoci o producte t´ha d´ajudar a materialitzar la teva marca comercial, en definitiva fer créixer el teu negoci.

És per aquest motiu que no podem fallar. No farem més noms per la nostra marca. Podrem cambiar la tipografia, el disseny, però el nom es el primer que fem i es per sempre.

Nosaltres t´ajudarem en la recerca, estudiarem el teu producte, el target del teu client, el sector al que pertany la marca,... Infinitat de paràmetres que donaran, com a resultat, la construcció d´una paraula, o paraules, que diran qui ets, què fas i com ho fas.

Una vegada el tinguem, el protegirem jurídicament i, el registrarem de manera que el seu ús quedi blindat per tu.

Construirem un logo que simbolitzi el teu nom i que, a l´hora, ens serveixi per jugar amb ell en diferentes formes. Per crear el teu merchandising, per donar-li volum físic per transformar-lo en un element arquitectònic dins del teu espai físic de negoci.

Buscarem un eslògan, una frase que informi del producte, de la filosofia de empresa o de diferents aspectes que es vulguin ressaltar. 

Dissenyarem el rètol exterior, las targetes de visita, els uniformes, editarem i col.locarem els teus vinils,...

T´ajudarem a trobar-lo!

Premeu aquí per veure diferents logotips dissenyats per Localium

localium

jacint verdaguer, 109

08750 - molins de rei

bcn

 

tel. 930 076 640

      696 489 930

 

info@localium.cat

facebook.com/localium.3d

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© LOCALIUM. Marca registrada. Tots el drets reservats.