activitats

Vols empendre un negoci o bé fer un cambi d´imatge?

Si es així, i vols, t´ajudarem a desenvolupar-lo des de el primer pas (la idea original) fins al final, el dia de l´inauguració.

Ho tractarem tot (merchandising, escaparatisme, layout comercial, disseny marca comercial (naming), interiorisme, posada en escena del producte, retolació exterior i interior, direcció de l´execució de l´obra i els tràmits obligatoris als organismes per l´obtenció de la llicència d´obres).

Estarem amb tu per aportar-te tota la nostra experiència en la creació de negocis des de cero. Des de que només era una idea abstracta en el cap d´un emprenedor fins a la concepció física del resultat: la teva unitat productiva.

 

Si el que necessites es una reorientació de l´imatge, un restyling, llavors valorarem altres aspectes. Estudiarem, amb tu, la teva filosofia actual de negoci, el teu producte diferenciador i el nou aire asociat a la teva activitat empresarial. Estudiarem un timing d´execució que et permeti realitzar la rehabilitació per fases per no haver de tancar la teva unitat productiva i continuar actiu durant el procés de rehabilitació. Si l´opció passa per tancar, per l´imposibilitat de fraccionar arquitectònicament l´espai de negoci, llavors elaborarem un pla per prefabricar els elements i fer una execució d´obra mecanitzada.

La nostra filosofia es ajudar en tots el terrenys de negoci, principalment en la producció, i aturar per restaurar sempre és la nostra darrera opció. Utilitzem construccions efímeres per acotar l´espai actiu del que s´està rehabilitant, mecanitzem treballs per dur el treball prefabricat des del taller i aillem, amb sistemes de protecció, les zones d´actuació per evitar contaminació de l´obra.

 

 

 

 

 

localium

jacint verdaguer, 109

08750 - molins de rei

bcn

 

tel. 930 076 640

      696 489 930

 

info@localium.cat

facebook.com/localium.3d

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© LOCALIUM. Marca registrada. Tots el drets reservats.